Från sommar till höst.

Tack för en fantastisk sommar till er alla som varit förbi hos oss i Duved, hoppas ni haft en fin sommar och ett trevligt fiske!

I och med den 31/8 så stänger fisket för säsongen i strömmande vatten för att ge öringen utrymme för lek, men det finns fortfarande möjligheter till sjöar såsom Åresjön, som upplåter fiske hela året.

Det går även att fiska harr i vissa strömmande vatten i länet så fisket behöver definitivt inte vara över, så vår fiskebutik består i nuvarande form ett stund till framöver.

Vi går nu in mot hösten vilken kan vara en fantastisk tid för att vara ute, många har redan plockat bär och svamp men att bara vara ute och vandra skall ej underskattas. Under denna tiden på året bedrivs även jakt på många ställen så det gäller att hålla lite koll och visa varandra respekt. Vi kör en del REA på utvalda fiskeprylar och kläder, då vi skall göra plats för nya kollektioner framöver.

Mer generell info är att vi håller på att skapa en ny websida där det kommer att gå att förboka skidutrustning för vintern precis som vanligt, om ni har frågor så är ni välkomna att höra av er på info@fjallsport.com

Vi önskar er fortsatt välkomna, ha en underbar höst!

/Max, Carro & Enzo m. personal